PANAIRI: HARMONIA E KULTURAVE | ALSAR

PANAIRI: HARMONIA E KULTURAVE

Departamenti i Arsimit të Fondacionit Alsar në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve mbi “Vlera te diversiteti kulturor dhe të jetuarit së bashku”, organizon panairin: “HARMONIA E KULTURAVE”
Në këtë aktivitet, do të marrin pjesë të rinj student nga vende të ndryshme të rajonit dhe botës, që studiojnë në Shqipëri, të cilët do të prezantojnë kulturat e vendeve të tyre në stenda promovuese.

Vendi: Hotel Tirana International salla “Akernia”
Datë: 25 Maj 2017
Ora: 10:00

© 2017, fryma.org. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndihmoni në mirmbajtjen e webfaqës duke klikuar në reklamat që shafqen në mbrendi të tekstit.