Të Përgjithshme

86 vite nga ekzekutimi i Omer Muhtarit

Shejhu i Tarikatit Suharaverdi, Shehid, Luani i Shkretërirës Omer Muhtar Kanë kaluar 86 vite nga ekzekutimi Omer Muhtarit, njërit prej figurave heroike të rezistencës libiane gjatë

Këshillat e Bukowskit për një shkrimtar të ri | Lexime fundajve

Charles Bukowski Nëse nuk të vjen si një shpërthim nga brendësia pa marrë parasysh asgjë, mos e bëj atë punë! Nëse nuk të vjen pa të pyetur fare nga thellësi

LOGOS – A riboton veprën më të njohur të Samul P. Huntingtonit “Përplasje e Qytetërimeve dhe Ribërja e Rendit Botëror”

Libri “Përplasja e qytetërimeve dhe ribërja e rendit botëror”në vitet e 90-ta zgjoi kureshtjen e shumë studiuesve. Libri në fjalë vite me radhë u bë

VELIAJ: “Le të bëjmë atë që bëjnë organizatat si P.Xh dhe ALSAR, pra të gjejmë një mundësi për të ndihmuar.”

TIRANE- Në ditën e përvjetorit të shenjtërimit të humanistes shqiptare, Bashkia e Tiranës nderoi me medaljen e “Nënë Terezës” Fondacionin Alternativa e së Ardhmes (ALSAR),

Tesavvuf

MAKALAT | HAXHI BEKTASH VELI | KAPITULLI 5 DHE 6

KAPITULLI I KATËRT
 | MAKALAT | HAXHI BEKTASH VELI

MAKALAT | HAXHI BEKTASH VELI | KAPITULLI I PARË

Personaliteti që la gjurmë botës SUNNITE: HAXHI BEKTASH VELIU | Ejmen A.Ismaili

Top